OVOCNÉ PLÁTKY - RAW

100% ovoce - 5 plátků v balení 80% jablečná a 20% hrušková dřeň na 20 g plátků bylo použito 120 g pyré, ze 170 g čerstvého ovoce bez přidaného cukru, umělých přísad a...

100% ovoce - 5 plátků v balení 100% jablečná na 20 g plátků bylo použito 120 g pyré, ze 170 g čerstvého ovoce bez přidaného cukru, umělých přísad a škrobu, bez konzervantů...

100% ovoce - 5 plátků v balení 80% jablečná a 20% jahodová dřeň na 20 g plátků bylo použito 120 g pyré, ze 170 g čerstvého ovoce bez přidaného cukru, umělých přísad a...

100% ovoce - 5 plátků v balení 80% jablečná 20% malinová dřeň na 20 g plátků bylo použito 120 g pyré, ze 170 g čerstvého ovoce bez přidaného cukru, umělých přísad a škrobu,...

100% ovoce - 5 plátků v balení 80% jablečná a 20% meruňková dřeň na 20 g plátků bylo použito 120 g pyré, ze 170 g čerstvého ovoce bez přidaného cukru, umělých přísad a...

20 balení po 20g, tj. 20x po 5 plátcích 100% ovoce Ovocné plátky jablko: 100% jablečná dřeň Ovocné plátky hruška: 80% jablečná a 20% hrušková dřeň Ovocné plátky malina: 80%...

100% ovoce - 5 plátků v balení 80% jablečná a 20% švestková dřeň na 20 g plátků bylo použito 120 g pyré, ze 170 g čerstvého ovoce bez přidaného cukru, umělých přísad a...

100% ovoce - 5 plátků v balení 80% jablečná a 20% višňová dřeň na 20 g plátků bylo použito 120 g pyré, ze 170 g čerstvého ovoce bez přidaného cukru, umělých přísad a...

100% ovoce - 5 plátků v balení 80% jablečná a 20% rybízová dřeň na 20 g plátků bylo použito 120 g pyré, ze 170 g čerstvého ovoce bez přidaného cukru, umělých přísad a...
Jak se dělají ovocné plátky?
- ČÁST - Na 20 g plátků bylo použito 120 g pyré, které jsme získali ze 170 g čerstvého ovoce sesbíraných převážně z naších sadů
- ČÁST - Ovoce bylo nejdříve za studena pasírováno, pak v podobě dřeně 30 hodin sušeno při teplotě do 42°C, plátky si tak uchovají to nejlepší
- ČÁST - Plátky nasekáme, složíme na sebe a zabalíme
100% ovocné plátky jsou bez přidaného cukru, konzervantů, aroma, barviv a vody